Bouw van A tot Z

Aysabouw houdt zich voornamelijk bezig met kleinschalige bouwprojecten. Wij hebben in de afgelopen jaren veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Tevens beschikken wij over vakkundige kennis wat betreft renoveren en verbouwen.

Afbouw

Na de ruwbouwfase start de afbouwfase. In deze fase wordt het gebouw afgewerkt en kunnen wij de scheidingswanden, systeemplafonds,  brandwerende bekleding, inbouwverlichting, kantoorinrichting, vloerbedekking enzovoort aanbrengen.


Aan- of verbouw

Bij verhuizing of uitbreiding moet de woning worden aangepast. Bij deze plannen heeft u vaak een professioneel bouwkundig adviseur nodig. Aysabouw kan hierin bemiddelen en u advies geven bij uw plannen.


Renovatie

Heeft u plannen om uw huis te verbouwen? Aysabouw kan u adviseren op het gebied van renovatie. Na een gesprek zetten wij uw wensen om in een offerte en stellen wij een adviesrapport op. Zo kunnen wij bepalen welke renovatiewerkzaamheden het beste zijn. Wij hebben al veel ervaring met het renoveren van woningen en bedrijven. Wij zorgen ervoor dat alle projecten voldoen aan de huidige bouwnormen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

sid videos 1508 873_www_sanatyapidekorasyon_com_Nis___Tv_Unitesi